Test gratis 4 weken het OV

De OV probeerkaart biedt autoforensen die werken in Zwolle of Kampen de mogelijkheid om vier weken gratis het openbaar vervoer uit te proberen.

Nieuw bij Beter Benutten Zwolle Kampen: de OV-probeerkaart. Met deze kaart reis je vier weken lang gratis met het openbaar vervoer naar je werk in Zwolle of Kampen ? Probeer het nu zelf!

Ben jij gewend om dagelijks met de auto van en naar je werk in Zwolle of Kampen te reizen? Of begin je met werken in Zwolle of Kampen ? Beter Benutten Zwolle Kampen biedt je nu de kans om eens iets anders te proberen of op een andere manier te beginnen. Met de OV-probeerkaart test je vier weken lang hoe het is om met de bus of trein naar je werk te reizen. Voor veel automobilisten geldt namelijk dat ze een evengoed of zelfs beter reisalternatief hebben met het openbaar vervoer. Omdat lang niet iedereen zich daar bewust van is, helpt Beter Benutten Zwolle Kampen je slim op weg.

Wanneer mag ik deelnemen?

BBZKN heeft voor de uitvoering van de OV-probeerkaart RC-BKA ingeschakeld. RC-BKA faciliteert uw deelname aan de OV-probeerkaart. RC-BKA levert de OV-probeerkaart onder de naam Dumoco OV-chipkaart. Op uw deelname zijn vanuit BBZKN de volgende Deelnamevoorwaarden van toepassing. Vanuit RC-BKA is het volgende Privacyreglement van toepassing.

Kijk hier voor meer info en het aanmeldformulier.